Zo ga je om met een crush als je al een partner hebt

Wat kun je doen als je al een relatie hebt, maar ook een andere persoon plotseling leuk vindt? Dit zijn je opties.

Zo ga je om met een crush als je al een partner hebt
Stars Insider

19/11/19 | StarsInsider

LIFESTYLE Crush

Je dacht dat je een gelukkige relatie had, maar plotseling krijg je vlinders in je buik voor een ander persoon. Hoe kun je deze situatie aanpakken? Helaas is er geen enkelvoudig antwoord dat voor iedereen zal werken, want elke relatie is anders. Overweeg daarom de volgende opties en bepaal wat het beste bij jou en je partner past.

Vrije loop

Vaak betekent een crush niet zoveel en zal het vanzelf voorbij gaan. Je kunt je fantasie de vrije loop laten en genieten van eventuele fantasieën. Het is goed mogelijk dat je enkele weken of maanden later geen interesse meer hebt in de persoon. Pas wel op dat je de fantasieën niet te serieus neemt en dat het geen obsessie wordt.

Bespreek het

Niet iedereen is super jaloers aangelegd. Sommige mensen kunnen gewoon openlijk praten over het hebben van een 'crush' zonder dat het leidt tot conflicten. Sterker nog, het kan spannend zijn om er samen met je partner over te praten en zelfs grappen over te maken. Vaak is er een erg sterke en stabiele relatie voor nodig om dit aan te kunnen en voor sommige mensen zal het altijd een taboe blijven.

Analyseer je relatie

Je crush kan nietszeggend zijn, maar er kan ook iets achter schuilden. Ga na of je nog wel tevreden bent met je relatie. Als je merkt dat je inderdaad ongelukkig bent, kun je proberen je relatie te verbeteren. Als dit echt hopeloos is, zit er soms niets anders op dan de relatie stopzetten.

Als je relatie ten einde komt, klop dan niet meteen aan bij je crush want dit is vaak een heel onverstandige manier om iets nieuws te beginnen. Probeer eerst je vorige relatie te verwerken zodat je gezonde manier verder kunt gaan.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving