Bedenk dit voordat je op een tweede date gaat

Voordat je akkoord gaat met een tweede date, is het handig om eerst hierover na te denken zodat je geen vermijdelijke fouten maakt.

Bedenk dit voordat je op een tweede date gaat
Stars Insider

29/05/20 | StarsInsider

LIFESTYLE Tweede date

Het kan heel simpel lijken om te besluiten of je op een tweede date met iemand wilt gaan. Toch is het belangrijk dat je geen overhaaste keuzes maakt en goed nadenkt over de volgende punten.

Geen medelijden

Als je veel empathie hebt, kun je je weleens laten leiden door gevoelens van medelijden. Vraag jezelf daarom af of je het moeilijk vindt om iemand af te wijzen omdat je bang bent om ze te kwetsen. Het is beter om dit gevoel los te laten, want als je eigenlijk al merkt dat het niet zal werken, zal de teleurstelling alleen maar groter worden als je ze uiteindelijk toch moet afwijzen.

Hoe gedragen ze zich tegen andere mensen?

Wellicht was je date super aardig tegen jou en voelde dat heel goed, maar heb je ook gelet op hoe de persoon andere mensen behandelt? Het is altijd verstandig om te daten met iemand die niet enkel beleeft is tegen jou, maar ook goed met anderen kan omgaan. Is je date bijvoorbeeld dankbaar tegenover het personeel? Dit zegt vaak meer over iemands persoonlijkheid dan hoe aardig ze tegen jou zijn.

Komen jullie intenties overeen?

Vraag je af wat je eigenlijk van de andere persoon wilt en vice versa. Wellicht is je date op zoek naar een serieuze relatie, terwijl jij de persoon gewoon knap vindt maar een relatie niet ziet zitten. Wees niet alleen eerlijk tegenover de ander, maar ook tegenover jezelf. Als jullie intenties verschillen, is het niet zo slim om een volgende stap te nemen.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving