Wat je volgens de wetenschap het beste draagt op je eerste date

Mannen blijken toch een zwak te hebben voor een bepaalde kleur en dat hebben ze vanuit de natuur meegekregen.

Wat je volgens de wetenschap het beste draagt op je eerste date
Stars Insider

13/08/20 | StarsInsider

LIFESTYLE Kleding

Je staat strak van de zenuwen want je hebt deze week een eerste date met iemand die het weleens zou kunnen zijn.  Alle mogelijke outfits zijn al een keer aangetrokken voor de spiegel en je begint in paniek te raken. Om dat te voorkomen zijn er gelukkig al wat onderzoeken gedaan naar wat je zou moeten dragen op een date. 

Rood
Het is geen leugen, mannen worden echt warm van de kleur rood. Voor een onderzoek beoordeelde mannen de aantrekkingskracht van vrouwen waaruit bleek dat ze vrouwen in rode kleding aantrekkelijker vonden. Niet alleen mannen ook dieren raken opgewonden als de vrouwtjes rood aanlopen tijdens hun ovulatie. Wat dat betreft zijn het net dieren.

Zwart
Als rood je kleur niet is, kun je ook voor zwart kiezen. De Engelse reality-show 'First Dates' is voor een onderzoek onder de loep genomen. Bekeken is welke kleuren de kandidaten droegen en hoe succesvol de dates waren. Op de pre-dates droegen ze vaker zwarte kleding dan op de date zelf waar ze meer rood droegen.

Subtiele make-up
Je kunt er natuurlijk heel mooi uitzien met de juiste make-up, maar houdt het subtiel. Als je een te dikke laag make-up op hebt kan het overkomen alsof je een masker op hebt. Hierdoor kan er wantrouwen ontstaan tijdens de date. Want wie schuilt er achter al deze lagen make-up?

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je jezelf bent en je comfortabel voelt. Dan kun je namelijk beter ontspannen en ben je waarschijnlijk ook op je leukst!

Bron: The Huffington Post

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving