5 seksfeitjes waar je nooit eerder van gehoord hebt

Over seks kunnen we blijven leren

5 seksfeitjes waar je nooit eerder van gehoord hebt
Stars Insider

18/09/20 | StarsInsider

LIFESTYLE Seks

Seks blijft een veelbesproken onderwerp en het lijkt wel alsof er continu weer nieuwe feitjes ontdekt worden. Zo heb je vast nog nooit van deze bizarre onderzoeksresultaten gehoord:

1. Gevaarlijk
Seks is vooral erg leuk en fijn, maar kan ook gevaarlijk zijn. Dit blijkt wel uit de cijfers die aantonen dat er jaarlijks 11.000 Amerikanen op de eerste hulp terechtkomen door een seksongelukje.

2. Erectieproblemen door fietsen
Dat Nederland een fietsland is is helaas nadelig voor het mannelijke geslacht. Harvard deed onderzoek waaruit is gebleken dat je erectieproblemen kunt krijgen van fietsen.

3. SM is gelinkt aan een betere mentale gezondheid
Sommigen denken misschien dat mensen die aan SM doen een steekje los hebben zitten. Echter blijkt dat juist mensen die wel van een potje SM houden, beter scoren met hun psychische gesteldheid en ook beter in staat zijn beslissingen te nemen.

4. Blazen in de vagina kan dodelijk zijn
Is er weleens in jouw vagina geblazen? Laat hem daar onmiddellijk mee ophouden want dit kan levensgevaarlijk zijn. De lucht kan namelijk in je bloedsomloop terechtkomen en een hartinfarct veroorzaken. Helemaal wanneer je ongesteld bent is het opletten geblazen.

5. De geur van pompoen vinden mannen opwindend
Het Smell and Taste Treatment and Research Center in Chicago heeft ontdekt dat wanneer mannen pompoen ruiken er meer bloed naar de penis stroomt. Sta dus niet raar te kijken als je man ineens met een erectie achter je staat als je een pompoengerecht klaarmaakt.

Bron: Margriet

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving