Wat als je grote liefde met een ander gaat trouwen?

Je wilt er blij mee zijn, maar eigenlijk word je er alleen maar hopeloos van. Dit is hoe je reageert als je grote liefde gaat trouwen.

Wat als je grote liefde met een ander gaat trouwen?
Stars Insider

10/10/20 | StarsInsider

LIFESTYLE Liefde

Als je de serie 'Friends' hebt gevolgd, ben je wel bekend met het dilemma. Toen ging het om Ross die ging trouwen met de Britse Emily, maar Rachel was nog verliefd op Ross. Dit gebeurt echter niet alleen in sitcoms. Misschien ben je nog verliefd op een ex, of misschien heb je al lange tijd een crush op iemand. Als je te horen krijgt dat de persoon verloofd is, kun je in paniek raken. Je dacht altijd dat jullie uiteindelijk met elkaar zouden eindigen, maar nu lijkt het erop dat je droom voorgoed voorbij is. Wat kun je eraan doen?

Toegeven

In 'Friends' besloot Rachel om het aan Ross te vertellen. Als jij dit overweegt, denk dan eerst heel goed na over je gevoelens en hoe realistisch ze zijn. Als het gaat om iemand waar je geen hechte band mee hebt, is het onverstandig om je te bemoeien met het huwelijk. De gevoelens die jij hebt zijn vooral gebaseerd op een fantasie en dat moet je onder ogen zien.

Als het gaat om iemand waar je wel een hechte band mee hebt of had, kun je besluiten om je gevoelens te delen. Wees wel voorbereid op eventuele teleurstelling, want de kans is groot dat je wordt afgewezen en bovendien kan het ervoor zorgen dat jullie band verloren gaat.

Accepteren

Als je besluit om het niet te vertellen, of het wel vertelt en geen succes hebt, dan zit er niets anders op dan het te accepteren. Soms heb je enkel tijd en afleiding nodig om je eroverheen te zetten. Je kunt proberen om af en toe te daten, want het is altijd mogelijk om opnieuw verliefd te worden. Als je echt een hopeloos gevoel hebt nu je liefde definitief onbeschikbaar is, dan zit er soms niets anders op dan een therapeut te bezoeken die je kan helpen met het verwerken van gevoelens.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving