Handige trucjes om je kleding te drogen

Wie heeft er nog een wasdroger nodig?

Handige trucjes om je kleding te drogen
Stars Insider

21/10/20 | StarsInsider

LIFESTYLE Trucs

In de zomer is het drogen van de was een fluitje van een cent: je hangt het aan een waslijn in de zon en het is binnen de kortste keren droog. Maar wat nou als het buiten regent en je geen wasdroger hebt of een verwarming waar je je kleren overheen kunt hangen? Voor die noodgevallen zijn er de volgende handige trucjes als je toch snel je kleding droog wilt hebben:

Leg het in de magnetron

Kleine kledingstukken zonder metaal of plastic kun je gewoon in de magnetron leggen. Warm ze 20 seconden op in de magnetron en laat ze vervolgens uitdampen. Als je dit een aantal keer herhaalt zullen je kledingstukken snel droog zijn. Zet je magnetron wel op een lage stand, want anders verbrandt de boel!

Gebruik een strijkbout of haardroger

De hitte van de strijkbout of de föhn zal er voor zorgen dat het vocht in je kleding verdampt. Houd de föhn niet te dicht tegen de kledingstukken, omdat ze anders verbranden.

Stop het in de diepvriezer

Als je natte kleding in een plastic zak in de diepvriezer stopt zal het na een aantal uur gevriesdroogd zijn. Vervolgens wel even opwarmen met een strijkbout, ander is het wel erg koud!

Bron: Like Mag

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving