De beste date profiel foto's volgens onderzoek

Welke foto's worden het meest gewaardeerd en welke moet je juist vermijden? De resultaten zijn verrassend.

De beste date profiel foto's volgens onderzoek
Stars Insider

08/01/21 | StarsInsider

LIFESTYLE Date profiel

Het is geen geheim dat foto's een belangrijke rol spelen bij het creëren van een succesvol online date profiel. Toch is het wellicht moeilijk in te schatten wat nu eigenlijk aantrekkelijk is. Een onderzoek van eHarmony helpt een handje door aan te tonen wat voor foto's het beste werken.

Onderzoek

Een mannelijke model en een vrouwelijke model poseerden in achttien verschillende scenario's die vervolgens werden beoordeeld door een aantal proefpersonen. Zo kon achterhaald worden welke foto's het meest indrukwekkend zijn. 

Aantrekkelijkste scenario

Mannen die foto's met een hond plaatsen werden als het meest aantrekkelijk gezien. Vrouwen werden qua aantrekkelijkheid het hoogst gewaardeerd in een bikini, maar dit betekent niet dat ze het succesvolst zullen zijn. Er werd namelijk afzonderlijk gekeken naar 'dateability', oftewel hoe graag mensen met je uit willen gaan. Bij mannen hadden hondenfoto's nog steeds de voorkeur en hetzelfde scenario kreeg ook bij vrouwen de toppositie.

Halfnaakte mannen

Het onderzoek toonde ook aan dat mannen met blote borst het minst aantrekkelijk worden gevonden, inclusief als ze in hun zwembroek zijn. Mannen doen er verder goed aan te poseren met baby's of kinderen. Als mannen een foto gebruiken waar een vrouw in voorkomt, wordt het relatief negatief ontvangen.

Bron: Metro

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving