Bizarre banen binnen het Britse koningshuis

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Stars Insider

12/05/22 | StarsInsider

LIFESTYLE royals

Als je je ooit hebt afgevraagd wat 'pracht en omstandigheid' echt betekent, zoek dan niet verder. De Britse koninklijke familie past grootsheid en plechtigheid toe op zelfs de meest alledaagse taken, zoals het verwisselen van de klokken of het inlopen van een nieuw paar schoenen. Met in het achterhoofd natuurlijk dat een lid van de koninklijke familie nooit zelf met dergelijke details zou omgaan. Natuurlijk hebben ze een enorme staf bij de hand om ervoor te zorgen dat elk detail van hun leven soepel en met een ceremoniële flair wordt afgehandeld.

Als je niet met blauw bloed bent geboren en trouwen in de familie niet waarschijnlijk is, dan kun je het beste een kijkje nemen in het leven van een koninklijke familie door te solliciteren naar een baan in het paleis. Meeslepende functies zoals Royal Linen Keeper en Master of Swans zijn slechts enkele rollen die op de carrièrepagina van Buckingham Palace kunnen verschijnen.

Nieuwsgierig? Klik door de volgende galerij om meer te weten te komen over enkele van de meest bizarre en flamboyante vacatures die er zijn binnen het koninklijk huis.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving