Handige tips voor online shoppen

Zo voorkom je alsnog tijdverspilling

Handige tips voor online shoppen
Stars Insider

12/05/19 | StarsInsider

MODE Online shoppen

Heb je nieuwe kleding nodig? Winkelen is niet iedereen zijn favoriete bezigheid. Met name op drukke zaterdagen kan winkelen erg stressvol zijn. Gelukkig hoef je er de deur niet voor uit. Zet een kop koffie, klap je laptop open en shop maar raak. Hoe relaxed is dat? Helaas, je zult al snel merken dat je ook online door de bomen het bos niet meer ziet. Met name twijfel of iets je wel staat of over de pasvorm zorgt ervoor dat je al snel uren achter je computer zit. Met deze tips gaat online shoppen je gemakkelijker af:

1. Ken je merken
Het gemakkelijkst is om bij merken te shoppen waarvan je de pasvorm kent. Dan weet je namelijk of een broek of t-shirt ruim of juist smal valt.

2. Bestel twee maten
Als je twijfelt over de maat, kun je twee maten bestellen. Zo voorkom je dat je straks alles terug kunt sturen en opnieuw moet shoppen.

3. Maten van het model
Sommigen websites zoals bijvoorbeeld bijenkorf.nl geven de maten van de modellen aan. Dit geeft je een beter idee van of de broek of rok jou valt.

4. Stof
Zit er veel elasthan in de stof? Dan weet je dat de kleding rekbaar is. Dit kan nuttig zijn voor het bepalen van de pasvorm.

5. Klantenservice
Hoe werkt de klantenservice? Sommige websites hebben een chatbox waarin je direct vragen kunt stellen over de kleding die je op het oog hebt. 

6. Retourbeleid
Check van te voren de regels m.b.t. het retourneren van kleding. Het zou zonde zijn als je veel geld kwijt bent aan verzendkosten omdat je bijna alles terug wilt sturen. Ook de termijn is niet onbelangrijk.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving