Vrouw kleurt haar outfit met wijn

Wijn op je outfit gemorst? Geen probleem!

Vrouw kleurt haar outfit met wijn
Stars Insider

26/07/19 | StarsInsider

MODE Wijn

Het is voor vele mensen een nachtmerrie: rode wijn morsen op je witte kleding. Het overkwam Eleanor Walton uit Engeland, maar in plaats van dat ze in een hoekje ging schuilen, bedachten zij en haar vriendinnen een geniale oplossing en misschien wel de nieuwste modetrend.

Wijn gemorst

Eleanor Walton ging naar een paardenrace in een trendy witte outfit. Na twee uur had er echter iemand rode wijn op haar kleding gemorst. Ze vertelde het tegen vriendin Mia Williamson, die een geniaal idee had. Ze haalden vier extra glazen rode wijn en gingen naar het vrouwentoilet.

Nieuwe mode

Eenmaal op het toilet schuilde Eleanor naakt in een toilethokje terwijl haar vriendinnen aan de slag gingen met haar kleren. Ze weekten haar bovenstuk in rode wijn en creëerden een patroon op haar witte broek. Ze gebruikten de handendroger om de kleren op te warmen en klaar is kees. Eleanor had een mooie roze outfit die misschien nog leuker was dan het origineel.

Inmiddels zijn er al andere mensen geïnspireerd door de actie en hebben ze het nagebootst. Een kleine kanttekening is dat het wel een sterke wijngeur heeft, dus je kan het beter niet dragen op het kantoor.

Bron: The Guardian

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving