Wist jij dit over BH's?

Vervang jij je BH regelmatig?

Wist jij dit over BH's?
Stars Insider

16/09/19 | StarsInsider

MODE Bh

Een BH is een kledingstuk dat vaak onderschat wordt. Je outfit kan immers nog zo perfect zijn, met een slechtzittende bh eronder kan het een drama worden. Aangezien het ook een kledingstuk is dat niet voor iedereen zichtbaar is, wordt het vaak vaker dan een keer gedragen. Maar hoe vaak kan je een BH dragen voordat je hem in de wasmachine moet gooien? En na hoeveel maanden is een BH gewoon op? 

Wassen
Het beste is om je BH te wassen nadat je hem 3 tot 6 keer hebt gedragen. Niet alleen vanwege de hygiëne, maar ook is het beter voor het elastiek in je BH. Het is het beste om je lingerie op de hand te wassen, dan blijven ze het mooist. Mocht je dat te veel moeite vinden, dan kun je ze wassen op programma's voor fijne was in een waszakje. Gooi BH's echter nooit in de droger! Daarmee beschadig je de elasticiteit. 

Vervangen
Daarnaast is het goed om te weten dat hoe graag je je lievelings-BH ook draagt hij toch echt op tijd vervangen moet worden. Een BH heeft een levenscyclus van maar zes maanden! Om te weten of het tijd is voor vervangen kun de volgende checks doen:

1. Rugbandjes 
Als je rugbandjes zijn uitgerekt en je voortdurend moet hijsen, is dit een teken dat een BH zijn beste tijd heeft gehad. 

2. Beschadigingen
Haakjes die niet meer sluiten, beugels die er voortdurend uitkomen zijn wel een heel duidelijk signaal dat het de hoogste tijd is. 

3. Hormonen
Het vrouwelijk lijf is door hormonen voortdurend aan verandering onderhevig. Hierdoor kan het zijn dat je plotseling een andere maat hebt, waarbij een anderen bustehouder hoort.

4. Oncomfortabel
Ook al is het prachtige lingerie, als het niet lekker zit is het tijd voor vervanging! Een BH hoor je niet te voelen. 

Was jij hiervan op de hoogte? Wellicht is een bezoekje aan de lingeriewinkel hoognodig! 

Bron: VIVA

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving