De nieuwe Tarantino belooft een klassieker te worden

Eerste officiële beelden op Instagram verschenen

De nieuwe Tarantino belooft een klassieker te worden
Stars Insider

28/06/18 | StarsInsider

FILMS film

De opnames van de nieuwste Quentin Tarantino ‘Once Upon a Time in Hollywood’ zijn nog maar net gestart. Wie Leonardo Dicaprio en Brad Pitt volgen op Instagram heeft de eerste officiële foto van de filmset kunnen zien waarin de sterren in hun typisch jaren ‘60 outfit poseren.

Tarantino beschrijft zijn nieuwe film als 'Een verhaal dat plaatsvindt in Los Angeles in 1969, op het hoogtepunt van hippy Hollywood. De twee hoofdpersonen Rick Dalton (Leonardo Dicaprio), voormalig soapster in een western tv serie, en zijn stuntman Cliff Booth (Brad Pitt). Beide worstelen om het te maken in het Hollywood dat ze niet meer herkennen. Maar Rick heeft een hele beroemde buur...Sharon Tate.'

Veel meer laat Tarantino niet los over het scenario, het blijft geheim. Wel laat hij weten laaiend enthousiast te zijn over zijn sterrencast:

'Ik kijk ernaar uit om het verhaal over een LA en Hollywood dat niet meer bestaat te vertellen. En ik had niet blijer kunnen zijn met een dynamische duo als deze met Dicaprio en Pitt als Rick en Cliff.'

Dit is voor het eerst dat Leonardo en Brad samen op het witte doek verschijnen. De film gaat op 9 augustus 2019 in première.

Bron:  Hollywoordreporter

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving