Deze Disney klassiekers krijgen een live-action remake

Zit jouw favoriet ertussen?

Deze Disney klassiekers krijgen een live-action remake
Stars Insider

29/07/18 | StarsInsider

FILMS Disney

Disney heeft een aantal live-action remakes op de planning staan. Waarschijnlijk zit hier ook een van jouw favorieten tussen. De rollen worden door een aantal bijzondere acteurs gespeeld.

Aladin
Tijdens de jaarlijkse D23 Expo heeft Disney de filmcast aangekondigd voor Aladin. De Canadese acteur Mena Massoud gaat de rol van Aladin spelen en Naomi Scott zal Prinses Jasmine spelen. En de geest? Niemand minder dan Will Smith! De film staat gepland voor 2019.

Mulan
In 2016 heeft Disney bekend gemaakt dat er een live-action film van Mulan gemaakt zou worden. Bijna 1000 vrouwelijke kandidaten maakten kans om de hoofdrol te spelen. De Amerikaans-Chinese Liu Yifei heeft de rol bemachtigd. Ze heeft eerder gespeeld in The Forbidden Kingdom en The Chinese Widow. De film staat gepland voor maart 2020.

The Lion King
Filmregisseur Jon Favreau die ook al de live-action remake van Jungle Book heeft gemaakt zal ook The Lion King gaan regisseren. Simba zal gespeeld worden door Donald Glover en Nala door Beyoncé. De eerste beelden van het adembenemende Afrika inclusief de olifanten en leeuwen zijn al geschoten. Dit beloofd schitterend te worden. De filmrelease staat voor 19 juli 2019 gepland.

Ook Dombo, Sneeuwwitje, Peter Pan, Lady en de Vagebond en Pinokkio staan op de planning bij Disney. Kun jij nog wachten?

Bekijk hier de verborgen feiten van Disneyparken die je nog niet wist.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving