Zwoele film in het vooruitzicht: Verliefd op Cuba

Wel nog even geduld hebben..

Zwoele film in het vooruitzicht: Verliefd op Cuba
Stars Insider

12/09/18 | StarsInsider

FILMS Film

Oké het duurt misschien nog even, maar dit is wel een leuk vooruitzicht voor de winter. Johan Nijenhuis heeft als eerste Nederlandse regisseur een vergunning gekregen om op het communistische eiland Cuba een romantische film te draaien.

Na 'Verliefd op Ibiza', gaat Johan op in de Cubaanse cultuur met zijn nieuwe Nederlandse speelfilm 'Verliefd op Cuba'. In de hoofdrol spelen Jan Kooijman en Susan Visser die we natuurlijk kennen van 'Gooische Vrouwen'.

Dit romantische verhaal neemt je mee naar het kleurrijke Cuba waar Loes (gespeeld door Susan Visser) haar dochter achterna gaat, nadat ze een verrassend telefoontje van haar kreeg. Haar dochter (gespeeld door Abbey Hoes) staat namelijk op het punt om met een Cubaan te trouwen. In de poging daar een stokje voor te steken, raakt Loes zelf overdonderd wanneer ze de goddelijke Jan (Jan Kooijman, wel zo makkelijk) ontmoet en een affaire begint. En dan is daar ook nog haar ex-man Alex. Kortom een heerlijke zwoele film die je weer helemaal in de zomerse sferen trekt wanneer jij in je dikke trui in de bioscoop zit.

We moeten dus nog even geduld hebben want de feel-good movie komt op 14 februari uit (natuurlijk!). Bekijk voor een voorproefje hier de trailer.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving