Zien: de prachtige trailer van de live-action versie van The Lion King

Dit smaakt naar meer

Zien: de prachtige trailer van de live-action versie van The Lion King
Stars Insider

27/11/18 | StarsInsider

FILMS The Lion King

Volgend jaar komt de live-action versie van de Lion King uit, dus we moeten nog even geduld hebben. Het belooft werkelijk prachtig te worden. Disney heeft onlangs de eerste beelden vrijgegeven in de officiële trailer. Reken maar dat je daar kippenvel van krijgt.

In de trailer zijn shots uit bekende scenes te zien die naar meer doen verlangen. Disney heeft bevestigd dat de cast bestaat uit een aantal bekende komedianten en zelfs Beyoncé. Simba wordt ingesproken door Donald Glover en Beyoncé spreekt de stem in van zijn liefje Nala. Het vrolijke zwijn Pumba komt natuurlijk ook voorbij en wordt ingesproken door Seth Rogen. 

De animatiefilm uit 1994 volgt Simba die wegloopt van zijn moeder na de dood van zijn vader. Jaren later keert hij terug om  zijn plaats op de troon in te nemen. Hij komt oog in oog te staan met zijn oom Mufasa die dreigt het rijk te vernietigen.

De film regisseur Jon Favreu brengt de Leeuwenkoning tot leven in de live-action versie van The Lion King die 19 juli in première zal gaan. Bekijk de trailer hier.

(Bron: Thisinsider.com)

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving