The Rolling Stones kunnen het nog steeds

'Start Me Up'

The Rolling Stones kunnen het nog steeds
Stars Insider

22/05/18 | StarsInsider

MUZIEK The Rolling Stones

The Rolling Stones zijn natuurlijk een begrip in de muziekindustrie. De rotten in het vak zijn nog steeds in staat een prima show weg te geven! Ze begonnen dit jaar hun Europese tour in Dublin en zetten een fenomenaal optreden neer. Ze keerden voor het eerst sinds 2007 terug naar Ierland. 

Mick Jagger sprak zijn fans geheel in stijl toe met de woorden: "Hello Ireland, hello Dublin. Dia Dhaoibh a chairde (hallo mijn vrienden). It's great to be here in Croker for the first time." De band trad op in volledig originele bezetting: Jagger als zanger, Keith Richards op zijn gitaar en als tweede zanger, Charlie Watts op de drums en Ronnie Wood maakte het af met zijn basgitaar.

Openen met 'Sympathy for the Devil' en spectaculair afsluiten met de klassieker '(I can't get no) Satisfaction': een show neerzetten kun je aan deze muzikanten toevertrouwen! Op Twitter werden ze zelfs geroemd om hun eeuwige jeugd. Helaas slaan ze dit keer Nederland over. Wil je The Rolling Stones niet missen? Ze geven diverse concerten in Londen en omgeving.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving