De 'Brol' van Angèle is alles behalve afval

Zangeres Angèle brengt eindelijk debuutalbum 'Brol' uit!

De 'Brol' van Angèle is alles behalve afval
Stars Insider

12/10/18 | StarsInsider

MUZIEK Angèle

Vorige week, op 5 oktober,  bracht de Brusselse zangeres, Angèle, haar kleurrijke debuutalbum 'Brol' op de markt. Het album is een mix van 12 oude en nieuwe nummers die een samenhangend verhaal vormen.

Persoonlijk

Het album reflecteert haar dagelijkse leven en haar worstelingen met haar plotselinge beroemdheid. Angèle schreef de teksten zelf, maar zorgde ook voor de compositie en de productie van haar album. Waarom? Omdat ze het zo persoonlijk mogelijk wou maken. En dat is haar goed gelukt. In het album komen er verschillende thema's als liefde, eenzaamheid, social media en de zoektocht naar geluk aan bod. De zangeres, die maar 23 jaar jong is en zichzelf beschrijft als een totale controlfreak, maakte maar één collab in het album, en dat is met de rapper Roméo Elvis - die tevens de broer van de zangeres is - op het melancholische nummer 'Tout oublier'.

Familie

Bij de familie Van Laeken valt de appel inderdaad niet ver van de boom. Zij is de dochter van niemand minder dan de singer-songwriter Serge Van Laeken en comédienne Laurence Bibot. Haar broer, Roméo Elvis, treedt net als Angèle in de voetsporen van hun vader en is vandaag één van de belangrijkste Belgische rappers. Zijn zus is ook te horen op een aantal nummers, zoals 'J'ai vu' en 'Victime de la mode'.

Bruxelles

De jonge vrouw woont tegenwoordig in Parijs maar vergeet haar thuisstad zeker niet. In het nummer 'Flemme', zingt ze 'Paris s'allume, ce qui me manque, c'est Bruxelles' (De lichten in Parijs gaan aan maar wat ik echt mis, is Brussel). Ze verwierf bekendheid voor het eerst in 2016 met een cover van het nummer 'Bruxelles' van de Nederlandse zanger Dick Annegarn.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving