Zo kun je je stedentrip goedkoop houden

Haal meer uit je stedentrip en minder uit je portemonnee

Zo kun je je stedentrip goedkoop houden
Stars Insider

26/05/19 | StarsInsider

REIZEN Stedentrip

Een stedentrip is de ideale manier om er even tussenuit te gaan en je weer op te laden tussen de drukke werkweken door. Het fijne is dat het helemaal niet zo duur hoeft te zijn.

1. Kies een stad in de buurt
Je hoeft altijd niet ver weg te gaan om een vakantiegevoel te ervaren. Wat je wilt is ontspanning, je eventjes opladen, maar inspiratie opdoen in een nieuwe omgeving. Heb je bijvoorbeeld alle delen van Nederland al eens gezien? Of wil je toch liever over de grens? Denk dan eens aan Gent of Düsseldorf.

2. Kies een goedkope bestemming
Je kunt natuurlijk ook voor een goedkopere bestemming kiezen. Denk aan Krakau in Polen, Sofia in Bulgarije en Zagreb in Kroatië.

3. Doe onderzoek
Bekijk vooraf wat je allemaal zou willen doen en besluit op basis daarvan de locatie van je verblijf. Als je een centrale plek kiest, scheelt het je in vervoerskosten. Vooraf een appartement of hotel boeken is vaak ook goedkoper en wellicht kun je nog profiteren van kortingsacties.

4. Een paar dagen zijn genoeg
Je hebt maar een paar dagen nodig om weer helemaal fris voor de dag te komen. Als je een beetje voorbereid bent en weet wat je wilt zien in je bestemming, dan heb je ook niet veel tijd nodig om een indruk te krijgen.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving