Dingen die je nooit moet doen in Rusland

Wat zijn de grootste eigenaardigheden van de Russische cultuur?

Stars Insider

14/06/19 | StarsInsider

REIZEN Traditie

Rusland is het grootste land ter wereld. Het gehele oppervlak van het land (16,83 km²) is groter dan dat van dwergplaneet Pluto (16,58 km²). Het is zo groot dat het verspreid ligt over twee continenten (25% Europa, 75% Azië) en kent binnen haar landsgrenzen een ongekende culturele diversiteit. Echter, als je de Oeral als denkbeeldige grens aanhoudt, woont slechts 22% van de Russen in het Aziatische gedeelte. 

Naast culturele diversiteit herbergt het land ook een enorme natuurlijke diversiteit. Wist je bijvoorbeeld dat 20% van alle bossen op de wereld in Rusland staan? Ook het diepste meer ter wereld - het Baikalmeer - ligt binnen de Russische landsgrenzen. Van de enorme toendragebieden tot de besneeuwde bergtoppen van de Kaukasus en van Siberische winters tot zonnebaden aan de Zwarte Zee, Rusland is ook qua natuur onvoorstelbaar gevarieerd.

Als je benieuwd bent en eraan zit te denken om het land te bezoeken, zijn er wel een paar dingen die je op voorhand moet weten. Het is een land vol tegenstellingen - modern en traditioneel, christelijk en heidens, rijk en arm - en er zijn een aantal dingen die je als buitenstaander nooit moet doen. 

Wil je weten welke van die hardnekkige Russische stereotypen nu kloppen en welke niet? Ben je een onvervalste russofiel of gewoon geïnteresseerd in een andere cultuur dan de onze? Hoe dan ook, het is altijd goed (en leuk) om je te verdiepen in de culturele eigenaardigheden van landen die je gaat bezoeken. 

Klik verder voor tips over dingen die je, wanneer je in Rusland verblijft, nooit zou moeten doen!

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving