De favoriete spots van de sterren op Ibiza

Hier kun je ze spotten

De favoriete spots van de sterren op Ibiza
Stars Insider

09/08/19 | StarsInsider

REIZEN Favoriete restaurants

Wendy van Dijk, Patty Brard, Doutzen Kroes en Marco Borsato komen allemaal geregeld op Ibiza. Zij hebben natuurlijk hun vaste spots waar ze dineren, borrelen en feesten. Ga jij binnenkort naar Ibiza, neem hier dan eens een kijkje.

Wendy van Dijk - Tapas bij Destino en La Bodega 

Hier kun je volgens Wendy heerlijke tapas eten: 'Voor iedereen is er wat lekkers op de kaart te vinden en niets is zo gezellig als 'shared dining'. Bovendien zijn de restaurants heel kindvriendelijk.' 

Patty Brard - Macau 
Volgens Patty is de trend op Ibiza dat je zwaar luncht, daarna nog lekker blijft hangen en later in de avond wat gaat halen. Santa Gertrudis is één van haar favoriete dorpjes en daar kun je bij Macau lekker eten afhalen. Maar ze adviseert ook vooral lekker op het terras te gaan zitten. 

Patty Brard - Bambuddha
Haar favoriete restaurant is de Bambuddha. Ze is dol op hun pannenkoekjes met eend en de spicy beef salad is ongeveer het lekkerste wat ze ooit gegeten heeft. Ze adviseert daar wel altijd te reserveren.

Doutzen Kroes  - Ushuaia Hotel
Wil je Doutzen Kroes of Kim Feenstra spotten? De grootste kans maak je dan bij het zwembad van Ushuaia Hotel. Hier komen wereldberoemde DJ's draaien en wordt er altijd gefeest.

Marco Borstao - Chezz Gerdi
Als je van Italiaans eten houdt dan dineer je net als Leontine en Marco Borsato bij Chezz Gerdi. Het is een chic en intiem restaurant en aardig aan de prijs. Je moet wel met de boot naar het eiland Formentera, dat 7 km ten zuiden van Ibiza ligt. Het wordt het beste restaurant van het eiland genoemd. 

Herman den Blijker - Ses Boques
In dit visrestaurant kun je fantastische sardientjes eten. Chef-kok Herman den Blijker is hier vaste klant en Nick Schilder is hier getrouwd.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving