Zo ga je fris en fruitig aan het werk na je vakantie

Soms is het moeilijk om er weer in te komen

Zo ga je fris en fruitig aan het werk na je vakantie
Stars Insider

14/08/19 | StarsInsider

REIZEN Vakantie

Als je doorgaans een harde werker bent, vind je het wellicht lastig om je werk los te laten en helemaal in de vakantiemodus te gaan. Als het toch lukt om er een geslaagde vakantie van te maken, is het weleens om weer te wennen aan je werkplek. Probeer dan vooral het volgende om fris en fruitig terug te keren op je werk.

Vermoeiende vakantie

Als je op vakantie gaat, verwachten collega's vaak dat je lekker uitgerust terugkomt. Toch kun jij het gevoel hebben dat je helemaal niet zo goed uitgerust bent. De reden hiervoor is mogelijk dat je onderschat hoe uitputtend een vakantie kan zijn. Zwemmen, hiken, sporten en feesten vergen veel energie en daar moet je nu eenmaal van bijkomen. Ook de reis kan best vermoeiend zijn. Vandaar dat het vaak verstandig om niet direct terug te keren naar je werk, maar nog enkele vrije dagen thuis te besteden. Soms moet je jezelf even de tijd geven om te niksen.

Rustig aan doen

Eenmaal terug op je werk heb je misschien het gevoel dat iedereen meer van je verwacht omdat je op vakantie was. Pas op, want voor je het weet ben je weer aan een vakantie toe. Probeer daarom rustig op te starten en geef jezelf de tijd om overal weer aan te wennen. Het is belangrijk dat je je eigen grenzen kent en aangeeft, want een burn-out kan zelfs na je vakantie komen.

Bron: Inc.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving