10 redenen waarom je naar Harry Potter World wilt

Staat dit al op je bucket list?

10 redenen waarom je naar Harry Potter World wilt
Stars Insider

01/09/18 | StarsInsider

REIZEN Harry potter

In Universal Orlando kun je de magische wereld van Harry Potter betreden. Voor Harry Potter fans absoluut een bucket list-dingetje. De plekken waar jij over droomde toen je de boeken las komen hier tot leven in twee themaparken. Je beleeft er dezelfde ervaringen als je favoriete tovenaars. Heb jij het ervoor over een trip naar Orlando, Florida te maken? Dit ga je er beleven:

 1. Dragon Challenge
Eindelijk kun je ervaren hoe Harry zich gevoeld heeft toen hij voor het eerst deelnam aan het Zwerkbal. Als je van achtbanen houdt is dit helemaal jouw ding.

2. De winkel van Ollivander
Dit is de winkel waar het allemaal begon, waar de magische toverstaf Harry uitkoos als eigenaar. Nu kun je zelf rondkijken in de winkel, wie weet is er ook een toverstaf voor jou.

3. De Collectebus
Harry zat in de paarse Collectebus toen hij van Duffeling's huis naar  de gevangenen van Azkaban vertrok. Je kunt er in zitten, op het dak klimmen en foto´s maken.

4. Boterbier
Natuurlijk kun je eindelijk ervaren hoe zo'n boterbiertje proeft. In Zweinsveld zit er een beetje alcohol in, maar hier niet dus ook kinderen kunnen ervan nippen.

5. Jammerende Jenny
Ze spookt rond op het damestoilet, maar verplaatst zich ook wel eens door de pijpleidingen. Moet je naar het openbare toilet? Het kan zijn dat je haar hoort.

6. The Forbidden Journey
Vlieg over Zweinsveld met Harry en kijk over al je favoriete plekken uit de boeken. Tijdens deze nostalgische rit beleef je oude passages en onderweg maak je de nodige spannende momenten mee.

7. Zweinstein
Wandel door het kasteel en bekijk alle kamers die je kunt herinneren uit de boeken. Het kantoor van Perkamentus, de kamer van de Griffoendor, het groene huis, volg de pratende portretten aan de muur en werp een blik in de spiegel waarin Harry zijn ouders ziet.

8. Wegisweg
Het centrum van de tovenaarsstad waar de tovenaarskinderen al hun spullen voor school kochten.

9. Verdonkeremaansteeg
In de schemerige kronkelsteegjes van Wegisweg onderhandelen alle zwarte magiërs en heksen.

10. De Zweinsteinexpress
Als je een park hopper ticket hebt kun je een ritje maken in de Zweinsteinexpress, de trein die Harry, Ron en Hermelien naar school bracht.

Bron: Thethings.com

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving