5x steden die je juist in de herfst moet bezoeken

Geniet van de herfstzon tijdens een citytrip

5x steden die je juist in de herfst moet bezoeken
Stars Insider

26/10/18 | StarsInsider

REIZEN Reizen

Deze steden kleuren prachtig tijdens de herfst en zijn bovendien extra sfeervol in deze tijd van het jaar. 

1. Brugge

Deze middeleeuwse stad wordt vaak vergeten, maar heeft veel te bieden. Met name in de herfst kleurt de stad sprookjesachtig met de bomen aan het water waarin alle prachtige herfstkleuren weerspiegelen.

2. Parijs
De stad der liefde is een stuk minder druk tijdens de herfst. De meeste locals zijn ook weer terug in de stad waardoor het straatbeeld minder toeristisch oogt. Bovendien is het nog net warm genoeg om gezellig bij een bistro op het terras neer te strijken en een mooie wandeling door de sierlijke parken en tuinen te maken.

3. New York
Tijdens de herfst is het nog net niet te koud in de Big Apple. Wandel door de prachtige avenues die rood, geel en bruin kleuren en spot eekhoorntjes in Central Park. New York komt echt tot leven tijdens de herfst en is bovendien extra gezellig door de Halloween versieringen.

4. Praag
Tijdens de herfst kan het in Praag nog heerlijk warm en zonnig zijn. Wandel door de sprankelende oude stad waar in deze tijd van het jaar een soort gouden gloed overheen valt. 

5. Barcelona
Waar kun je beter de herfst vieren dan in Zuid-Europa? Als je geluk hebt kun je zelfs nog een stranddag pakken en anders kun je lekker tapas eten onder het genot van een Spaans wijntje.


REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving