Man vindt kakkerlak in vliegtuigmaaltijd

En wordt genegeerd door het vliegpersoneel

Man vindt kakkerlak in vliegtuigmaaltijd
Stars Insider

08/02/19 | StarsInsider

REIZEN Kakkerlak

Laten we eerlijk zijn: vliegtuigmaaltijden zijn niet altijd even lekker. Maar wat een passagier van Air India meemaakte sloeg alles. Tijdens een vlucht van Bhopal naar Mumbai op 2 februari vond hij namelijk een enorme kakkerlak in zijn maaltijd!

Rohit Raj Singh Chauhan vond het insect in zijn sambhar, een groentemaaltijd op basis van linzen. Toen hij het vliegpersoneel attent maakte op de ongenode dinergast werd hij tot overmaat van ramp door hen genegeerd.

'Ik informeerde de crew van Air India op het voorval, maar werd door hen genegeerd', vertelde hij. 'Omdat ze niet naar me luisterden heb ik de maaltijd maar gewoon teruggegeven.'

'Ik heb nog gewaarschuwd dat ze de andere passagiers het eten niet zouden moeten serveren, maar zonder resultaat.'

Een medepassagier nam een foto van de kakkerlak en plaatste deze op Twitter. Air India reageerde vervolgens via social media en ging diep door het stof. 

'We bieden onze welgemeende excuses aan voor het incident waarbij onze gewaardeerde passagier een teleurstellende ervaring had met de maaltijd die werd geserveerd tijdens de Bhopal-Mumbai vlucht.'

De Indiase luchtvaartmaatschappij zegt het incident zeer hoog op te nemen en passende maatregelen te nemen met de cateraar.

Bron: New York Post

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving