Duurste eiland ter wereld in de verkoop

Eilandje kopen?

Duurste eiland ter wereld in de verkoop
Stars Insider

15/02/19 | StarsInsider

REIZEN Al Marjan

Altijd al een eigen eiland willen hebben? Of beter nog: vier eigen eilanden? Grijp nu dan je kans! Voor een bedrag van 410 miljoen euro kun je de eigenaar worden van het eilandencomplex Al Marjan in de Verenigde Arabische Emiraten.

Al Marjan bevindt zich in het noorden van de Verenigde Arabische Emiraten en heeft een oppervlakte van 267 hectare. Het paradijselijke gebied staat vol met vijfsterrenhotels, clubs en luxe resorts. Het heeft bovendien een schitterend uitzicht over de Perzische Golf. Het gaat om vier eilanden die met elkaar verbonden zijn: Dream Island, Breeze Island, Treasure Island en View Island. De eilanden zijn kunstmatig, wat betekent dat ze zijn gemaakt met behulp van baggerbedrijven die zand van de zeebodem opspuiten.

Kapitaalkrachtige buitenlandse kopers worden gelokt met de belofte van een 'natuurlijk luxueuze omgeving'. De koper zal bovendien vrijgesteld worden van inkomstenbelasting en controle op buitenlandse geldstromen en krijgt de beschikking over een kant-en-klare infrastructuur.

Bron: Daily Mail

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving