Dit is de langste zipline van Europa

Als je van een avontuurtje houdt

Dit is de langste zipline van Europa
Stars Insider

04/04/19 | StarsInsider

REIZEN Ziplinen

Wie geen last heeft van hoogtevrees en van een avontuurtje houdt, kan zich uitleven op het langste zipline-parcours van Europa, de Little Rock Zipline. Zo little is hij eigenlijk niet. Hij is vier kilometer lang en brengt je langs prachtige, beboste berghellingen van Småland, het hoogst gelegen stukje Zweden.

Heb je nog nooit aan een zipline gehangen? Dan zal er een wereld voor je opengaan. Er zijn verschillende paden voor elk niveau. De groene en blauwe zijn voor beginners en families met kinderen, de zwarte is voor ervaren zipliners die wel van een uitdaging houden en de kamikaze, de naam zegt het al, die is voor de echte diehards. De laatste is tevens de langste en heeft acht stations verdeeld over zes torens waarvan enkelen wel 20 meter hoog zijn, met adembenemende uitzichten over het prachtige Scandinavische landschap en haar ontelbare naaldbomen die berghellingen bedekken.

Dit is zeker niet voor mensen met hoogtevrees. Maar heb je behoefte aan een adrenalinekick dan is dit de perfecte activiteit. De snelheid, de geur van de bomen en de prachtige uitzichten zorgen voor een continue rush door je gehele lijf.

Bron: visitsmaland.se

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving