Hoe lang van te voren moet je je vliegtickets boeken?

De beste tijd om te boeken

Hoe lang van te voren moet je je vliegtickets boeken?
Stars Insider

15/04/19 | StarsInsider

REIZEN Vliegtickets

Hoe lang van te voren boek jij je tickets? Hoewel je wellicht denkt dat het beter is om er zo vroeg mogelijk bij te zijn, kun je beter even wachten. Volgens een reisexpert Liana Corwin ligt het eraan wanneer je op reis gaat.

Vakantietijd

Voor de meeste vluchten tijdens een driedaags weekend is het verstandig om vier tot vijf weken van te voren te boeken. Voor de meest populaire vakanties zoals kerst of oud en nieuw is het beter om nog vroeger te boeken, namelijk ongeveer twee maanden van te voren. Eerder dan dat boeken, zoals elf maanden van te voren, raadt Liana af. De prijs zal namelijk nog zakken.

Locaties

Ook de locatie speelt een rol bij het boeken van vliegtickets. Bij veelbezochte plekken zoals New York kun je beter een maand van te voren boeken. Ga je naar een Caribische bestemming? Dan moet je wellicht zelfs drie maanden van te voren boeken om de beste prijs te scoren.

Het is helaas geen exacte wetenschap. Voor de allerlaagste prijzen blijft het van belang om verschillende ticketsites in de gaten te houden.

Bron: Bustle

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving