De grootste irritaties in het vliegtuig

Wat vindt het personeel ervan?

De grootste irritaties in het vliegtuig
Stars Insider

26/04/19 | StarsInsider

REIZEN Irritaties

Ondanks dat de ouders er vaak niets aan kunnen doen is een huilend kindje op je vlucht vaak geen pretje. Ook een plek waar je niet lekker zit, kan bijdragen aan een slechter humeur en zo zijn er talloze dingen die tot grote irritatie kunnen leiden. Maar wat vindt vliegpersoneel nu zelf het meest irritant? 

Hygiëne
Het gebeurt nog al eens dat we hoog in de lucht de slaap vatten. We weten allemaal dat we na een dutje vaak niet de beste adem hebben. Volgens een stewardess is dit voor haar een van de vervelendste dingen. Dus mocht je het luchtvaartpersoneel aanspreken na je slaapje, denk er even aan om een pepermuntje te nemen.

Lucht
Wanneer je lange tijd in het vliegtuig zit, ontkom je er gewoon niet aan om scheten te laten. Er zit echter wel een verschil in waar je dit doet. Immers, het hele vliegtuig hoeft natuurlijk niet in geuren en kleuren mee te genieten.

Manieren
Wanneer je het vliegtuig instapt word je altijd begroet. Het is best aardig om hier vriendelijk op te reageren.

Blote voeten
Vind jij het smakelijk als je medepassagier op zijn blote voeten rondloopt? Precies, doe het daarom zelf ook niet.

Alcohol
Het lijkt een heel gezellig idee om in een vliegtuig te drinken, maar vaak pakt dit niet zo goed uit. In het vliegtuig of niet, te veel drinken is nooit een goed idee.

Kortom, denk tijdens je vlucht niet alleen aan je medepassagiers, maar ook aan het personeel. Ze doen er immers alles aan je een prettige vlucht te bezorgen.

Bron: NSMBL

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving