Deze Netflix-serie jaagt je de stuipen op het lijf

Een serie die je nooit eerder bent tegengekomen

Deze Netflix-serie jaagt je de stuipen op het lijf
Stars Insider

09/08/18 | StarsInsider

TV Netflix

Mocht je er nog niet over gehoord hebben, Maniac is de nieuwste Netflix-serie waar je haren van overeind gaan staan. De serie zit ijzersterk in elkaar en schijnt echt vreselijk eng te zijn.

De serie gaat over twee mensen,  Annie Landsberg (Emma Stone) en Owen Milgrim (Jonah Hill), die naar de dokter gaan omdat ze psychische hulp nodig hebben. Annie vanwege haar problematische familiebanden en Owen vanwege zijn schizofrenie.

Ze gaan allebei een nieuwe pil uittesten die het wondermiddel zou moeten zijn voor hun problemen. Er wordt door een bijzondere dokter (Justin Theroux) verteld dat er geen bijwerken zijn. Je voelt hem al aankomen, het medicijn onderzoek waar de twee aan meedoen veroorzaakt een magische trip waardoor de band tussen de twee patiënten steeds sterker wordt. De serie speelt zich af in zowel de realiteit als een soort van droomwereld.

Onlangs is de eerste trailer verschenen en die belooft dat het nog wel eens een Netflix-hit kan worden. Het is in ieder geval een serie die we nog niet eerder zijn tegengekomen.

Vanaf 21 september kun je Maniac op Netflix kijken.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving