Ze heeft gekozen: dit is de trouwjurk van Katja Schuurman

Katja is 'to die for'

Ze heeft gekozen: dit is de trouwjurk van Katja Schuurman
Stars Insider

29/08/18 | StarsInsider

TV Katja schuurman

Na lang zoeken heeft Katja Schuurman eindelijk de perfecte bruidsjurk gevonden waarin ze het ja-woord zal gaan geven aan haar grote liefde, de 14 jaar jongere Freek van Noortwijk.

Heel de Benelux kon meekijken hoe Katja tussen die 'hysterische' hoeveelheid jurken, de mooiste eruit pikte. In het bijzijn van haar moeder, zus Birgit en beste vriendin heeft ze samen met Fred van Leer in zijn programma 'Say Yes to the Dress' haar trouwjurk gevonden.

Katja had maar een paar eisen: een diep décolleté, want 'Freek houdt wel heel erg van décolleté', en niet te strak, want ze moet er natuurlijk wel lekker in kunnen bewegen en dansen. Ze draag er ook geen hoge hakken bij. Alles klopt aan de jurk waarop haar keuze viel. De spierwitte jurk heeft een zeer diepe décolleté en een sexy split bijna tot haar middel. Haar beste vriendin denkt dat ze 'iedereen hiermee omver blaast', maar haar moeder vindt het 'een beetje sexy voor mijn bruidje'.  Al is het natuurlijk ook voor haar moeder totaal niet verrassend dat Katja er oogverblindend en sexy uit zal zien bij het altaar.

Na meerdere malen de bruiloft te hebben uitgesteld (wegens overvolle agenda's) is de datum geprikt ( lente 2019), de locatie (een zonnig oord) en de trouwjurk gekozen. Kun jij nog wachten?

Fred vindt Katja 'to die for' en heeft haar trouwjurk op zijn Instagram gedeeld:

 

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving