Deze BN'ers gaan live de boksring in

Zij gaan het gevecht met elkaar aan

Deze BN'ers gaan live de boksring in
Stars Insider

10/10/18 | StarsInsider

TV Kickboxing

Kickboksen neemt steeds meer in populariteit toe en dat zien we ook terug op televisie. Vanaf woensdag 31 oktober zullen BN'ers tegen elkaar gaan boksen bij RTL in het programma Boxing Stars. 

De kandidaten zullen het in rondes van 1,5 minuut tegen elkaar opnemen en zijn verdeeld in drie groepen. Er doen in totaal 16 mannen mee en 8 vrouwen. Deze sterren kun je in de boksring verwachten:

Lichtgewicht: Dan Karaty, Rein van Duivenboden, Kaj van der Voort,  Koen Weijland en Michael Boogerd.
Zwaargewicht: Danny Froger,  Juvat Westendorp, Carlos Platier Luna, Brace, Taeke Taekema , Rick Brandsteder en Jebroer.
Vrouwen: Joelle Witschge, Mascha Feoktistova,  Jessie Jazz Vuijk,  Laura Ponticorvo, Saar Koningsberger, Michella Kox en Amanda Tsatsos.

De komende weken worden de kandidaten klaargestoomd om de uitdaging tegen elkaar aan te gaan. Een ding is zeker, de BN'ers zijn behoorlijk fanatiek. Ze worden gecoacht door professionals in de bokswereld zoals o.a. wereldkampioen Don Diego Poeder en Esther Schouder.

Presentatrice Saar Koningsberger is in ieder geval razend enthousiast. Ze is pas net hersteld van haar bevalling van dochtertje Scottie, maar is klaar voor haar nieuwe uitdaging. De komende weken zien we dus niet meer alleen foto's van Saar met haar kleine Scottie, maar ook van Saar met bokshandschoenen aan. Ze heeft er heel veel zin in, zo liet ze weten op haar Instagram:

'Ohhh Yeah!! De afgelopen weken zit ik in een pittig trainingsregime en eindelijk mag ik met je delen dat ik mee doe mee met #BoxingStars op #rtl5 ???? Ik vind het echt te gek om professioneel getraind te worden maar ik ga dus ook live de ring in!! Dat is natuurlijk super spannend maar ik heb er vooral echt heel veel zin in'

Bron: MediaCourant

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving