Deze Netflix films en series kregen een Golden Globe

Zet maar op je lijstje

Deze Netflix films en series kregen een Golden Globe
Stars Insider

08/01/19 | StarsInsider

TV Golden globes

Weet jij even niet meer wat je moet kijken op Netflix?  Deze films en series op Netflix vielen in de prijzen tijdens de Golden Globes. Kijken dus!

Roma
Een Netflix Original-film waar veel over gesproken is. De film werd genomineerd voor drie Golden Globes, waarvan er twee zijn gewonnen: beste regisseur en beste buitenlandse film. Oftewel, dit is een topper op Netflix. De film vertelt het verhaal over Maria, een Mexicaanse huishoudster die in de jaren 70 voor een gezin in Mexico werkt.

Bodyguard
Richard Madden ging er met de award voor beste acteur vandoor dankzij zijn rol in Bodyguard. In deze serie speelt hij een oorlogsveteraan die de bodyguard van de Minister van Binnenlandse Zaken is. Dat gaat goed totdat hij erachter komt dat haar normen en waarden anders zijn dan die van hem.

The Kominsky Method
De serie werd genomineerd voor drie Golden Globes. Acteur Michael Douglas nam die voor beste acteur in een musical of komedie in ontvangst. Ook won de serie een award voor beste musical of komedie. Het verhaal gaat over een acteercoach en zijn beste vriend. Ze delen het kommer en kwel van hun ouderdom en vinden steun bij elkaar.

The Americans
Deze serie won een Golden Globe voor beste dramaserie. Het gaat over de Russische Sovjetspionnen Nadezhda en Mischa die in de jaren ’60 naar Amerika verhuizen en voor de KGB informatie verzamelen. Ze gaan door het leven als een doodgewoon Amerikaans gezin, maar ondertussen verzamelen ze gegevens bij hun infiltraties in de politieke wereld. Zelfs hun kinderen weten niets van het dubbelleven van hun ouders. De serie telt zes seizoenen dus je kunt even voort.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving