Must-see Netflix series voor foodies

Deze Netflix series zijn net even anders

Must-see Netflix series voor foodies
Stars Insider

06/05/19 | StarsInsider

TV Netflix

Op Netflix zijn er genoeg culinaire documentaires waar je je vinger bij aflikt. Deze drie Netflix series gaan ook over eten, maar zijn net even anders en echt een must voor foodies.

1. Midnight Diner: Tokyo Stories
De serie is gebaseerd op een manga (Japanse strip) over een chef die 'midnight diners' verzorgd. Hij staat bekend als 'The Master' die elk gerecht maakt waar zijn gasten om vragen zolang ze hun eigen ingrediënten meenemen. De serie draait om hoe deze chef betrokken is bij zijn gasten en geeft een kijkje in het nachtleven van Tokyo.

2. Feed the beast
In deze fictie-serie spelen Friends-ster David Schwimmer en Jim Sturgess twee vrienden die besluiten een Grieks restaurant te openen in The Bronx. Ze raken verstrengeld in een wereld van gangsters en schulden.

3. Ugly delicious
In deze serie neemt de beroemde Koreaans-Amerikaanse chef David Chang je mee op verschillende reizen steeds samen met een andere chef of komediant. Tijdens deze reizen worden taboes over hoe voedsel zou moeten worden bereid, getackeld. Zijn de pizza's in Napoli bijvoorbeeld echt veel beter dan die je in New York eet?

Bron: Netflix

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving