Vreemdgaan met een beroemdheid: zou jij het doen?

Veel partners geven elkaar toestemming

Vreemdgaan met een beroemdheid: zou jij het doen?
Stars Insider

20/11/18 | StarsInsider

LIFESTYLE Vreemdgaan

Stel je voor dat je Michiel Huisman, Brad Pitt of Scarlett Johansson tegen het lijf loopt. Je hebt al een relatie, maar wonderbaarlijk genoeg slaat de vonk over met je celebrity crush. Gewoonlijk ben je trouw aan je partner, maar nu heb je een kans die je de rest van je leven nooit meer krijgt. Ga je vreemd? En wat als je toestemming hebt van je partner?

Uitzondering

Steeds meer koppels hebben een zogenoemde 'hall pass', oftewel toestemming om vreemd te gaan als je je grootste (beroemde) vlam in de wereld tegenkomt. De kans hierop is nagenoeg nihil en de kans dat deze vlam jou ook nog ziet staan is ook niet echt realistisch. Het bestaan van deze toestemming om vreemd te gaan met een beroemdheid is uiteraard voornamelijk een grap tussen partners, omdat ze weten dat het eigenlijk toch nooit zover komt.

Voordelen en nadelen

Wat is het effect echter op je relatie om hier een afspraak over te maken? Het kan zowel voordelig en nadelig zijn voor jullie band. Dat jullie hier een afspraak over maken betekent dat jullie een rijke fantasie hebben, met name op seksueel gebied. Dit kan een positieve werking hebben op jullie seksleven. Tegelijk kan het gevaarlijk zijn om te grappen over vreemdgaan, want het kan toch negatieve gevoelens opwekken. Het kan dus als grapje beginnen, maar na de zoveelste opmerking over je celebrity crush kan je partner toch jaloers worden. Vandaar dat het verstandig is om voorzichtig te zijn met opmerkingen waar je partner onzeker van kan worden.

Bron: SheKnows

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving