Mel B bevestigt: de Spice Girls komen dit jaar terug!

Het lijkt erop dat ook Victoria back in the game is

Mel B bevestigt: de Spice Girls komen dit jaar terug!
Stars Insider

24/07/18 | StarsInsider

MUZIEK Spice Girls

Al een tijd lang wordt er gespeculeerd over een ‘Spice Girls-reünie’. Komen ze nou wel weer bij elkaar of niet?  Mel B heeft in het programma 'Loose Woman' uitgesproken dat de Spice Girls samen komen: ‘We komen zeker weten weer samen, Geri zie ik later vandaag nog. Het was een geweldig tijd’.

Of alle Spice Girls deel zouden nemen aan de comeback was lange tijd nog maar de vraag, maar die vraag heeft Mel B beantwoord: ‘Eentje deed een beetje moeilijk. Maar ze doet mee.’

Ze bedoelde hiermee Victoria Beckham. Naar verluidt wilde ze best weer samenkomen, maar niet op tournee. Mel B bevestigde dat de reünie dit jaar plaatsvindt en dat ze zelfs tot volgend jaar op tournee gaan.

‘We gaan zeker weten samen optreden’, zegt ze in de uitzending.

De optredens die gepland stonden vanaf de kick-off op 27 september zouden elke Spice Girl £30 miljoen opleveren. Victoria veroorzaakte echter chaos in de groep omdat ze twijfelde of ze wel wilde deelnemen aan de comeback-tour.

Het lijkt erop dat Victoria toch is overgehaald en de Spice Girls dit jaar echt weer samen komen! De exacte tourdata zijn echter nog steeds niet bekend, dus houd de bekende ticketwebsites in de gaten.

Wist je dit al over de Spice Girls?

Bron: The Sun

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving