[TRANSLATE] -The best musicians over 70 who are still performing

Still going strong

Stars Insider

28/07/22 | StarsInsider

MUZIEK Tours

Veel jonge en populaire muzikanten staan ​​centraal als het gaat om uitverkochte zalen. Veel artiesten die al tientallen jaren bestaan, zijn er echter in geslaagd hun populariteit te behouden door over de hele wereld op te treden. Vaak aangeduid als legendes in hun vakgebied, zullen velen voor niets stoppen om ze te zien, omdat niemand weet wanneer ze met pensioen gaan of stoppen met toeren.

Joni Mitchell trad dertig jaar non-stop op, dus toen ze een stap achteruit deed, kon niemand het haar kwalijk nemen! Het Canadese icoon deed voor het laatst een volledig concert in 2002, en velen dachten dat ze nooit meer een concert zou geven. De 78-jarige had sindsdien slechts korte optredens gemaakt, daarom kregen de aanwezigen op het Newport Folk Festival in Rhode Island de schok van hun leven toen ze op het podium verscheen. Mitchell gaf fans een verrassende set van 13 nummers naast Brandi Carlile en verschillende andere muzikanten, waarbij ze klassiekers als 'Amelia' en 'Why Do Fools Fall in Love' zong.

Na de show vroeg CBS Mitchell of ze zenuwachtig was om weer voor publiek op te treden. Ze antwoordde: 'Nee, ik ben nooit zenuwachtig geweest om voor een publiek te staan. Maar ik wil dat het goed is. En ik wist niet zeker of ik dat zou kunnen zijn. Maar ik klonk niet al te slecht vanavond!' Daar kan niemand tegen op. Mitchell heeft het nog steeds!

Wat wel duidelijk is, is dat deze muzikanten een grote liefde hebben voor wat ze doen, wat verklaart waarom ze nog niet met pensioen zijn. Neem een ​​kijkje in de galerij van de beste zangers boven de 70 die nog steeds optreden!

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving