Deze sterren hebben in de pikanterie-industrie gewerkt

And what they have to say about it

Stars Insider

01/07/22 | StarsInsider

BEROEMDHEDEN Curiosity

Bij de se ksindustrie denk je waarschijnlijk al snel aan po rno en prostitutie. Echter omvat het veel meer dan dat. 

Wanneer de meeste mensen 'sekswerker' horen, springen ze vaak meteen naar mensen die seks aanbieden voor geld, maar het is eigenlijk een heel brede term voor een medewerker van de seksindustrie, die veel, veel meer omvat.

Sekswerkers kunnen ook verschillende diensten, pornografische modellen en acteurs zijn die in verschillende mate expliciet gedrag vertonen op camera's, telefonisten, vestigingsmanagers, strippers, paaldanseressen en zelfs testers van seksspeeltjes.

Rond de se ksindustrie hangt een enorm stigma, maar het is ook een ongelooflijk winstgevende industrie. Het belangrijkste verschil tussen se kswerk en uitbuiting is de keuze die iemand maakt om deel te nemen aan de commerciële uitwisseling. Ook hierin zijn er natuurlijk grijze gebieden.

Sommige mensen voelen zich aangetrokken tot se kswerk vanwege het hogere loon, het flexibele schema, de mogelijkheid om hun klanten te kiezen of de seksuele empowerment die ze voelen. Anderen worden echter gedwongen de industrie in te gaan omdat ze dringend geld nodig hebben, of het nu gaat om het afbetalen van schulden of om gewoon genoeg te verdienen om rond te komen, misschien om een ​​gezin te onderhouden. In nog ergere gevallen kan sekswerk de brandstof zijn voor een drugsverslaving.

Sekswerk kan het gevolg zijn van het achterlaten van mensen die geen andere plek hebben om naartoe te gaan, of het kan een actieve keuze zijn. Velen die moreel tegen de industrie zijn, zien 'sekswerk' als een legitimatie van criminele activiteiten of het vermommen van uitbuiting als een vorm van arbeid, maar veel mensen in de industrie kozen het boven andere dienstverlenende banen, en een paar van die mensen zijn eigenlijk de sterren die we vieren in de samenleving.

Het is moeilijk voor mensen om over hun ervaringen in sekswerk te praten, aangezien Whorephobia (de angst voor en discriminatie van sekswerkers) nog steeds springlevend is. Sommige beroemdheden liepen het risico te worden gestereotypeerd als afwijkend, hyperseksueel, seksueel riskant of middelenmisbruik, en hadden kunnen (of zouden hebben) geprobeerd hun ervaring te verbergen. Maar de waarheid is uit!

Bekijk deze galerij om de alternatieve carrières te zien die sommige van je favoriete sterren hebben gehad, en wat ze te zeggen hebben over hun tijd in de seksindustrie.

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving