Beroemde koppels die in Vegas zijn getrouwd

Deze beroemde gezichten hebben een relatie in Sin City

Stars Insider

18/07/22 | StarsInsider

BEROEMDHEDEN Weddings

Het is wellicht de beroemdste trouwlocatie ter wereld: Las Vegas. Hoewel velen van ons er een vooral een impulsieve, niet serieuze en soms zelfs dronken aangelegenheid bij voorstellen, stappen sommige paren er overtuigd in het huwelijksbootje. 

Zo trouwden Jennifer Lopez en Ben Affleck in de vroege uurtjes van zondagochtend 17 juli in de drive-through-kapel van Las Vegas. Jennifer deelde de gelukkige update in haar nieuwsbrief 'On the JLo', waarin staat , 'Blijf lang genoeg in de buurt en misschien vind je het beste moment van je leven in een drive-in in Las Vegas om 00.30 uur.' Ze vertelde ook dat hun huwelijksmars werd afgespeeld op een bluetooth-speaker terwijl ze door de 'tunnel der liefde' gingen.

JLo en Ben Affleck waren een van de grootste it-paren van de vroege jaren 2000, maar ze verbraken hun verloving in 2004. Ze schokten fans met hun reünie in 2021, bijna 20 jaar nadat ze voor het eerst begonnen met daten. Zoals Jennifer in haar nieuwsbrief schreef: 'Liefde is mooi. Liefde is lief. En het blijkt dat liefde geduldig is. Twintig jaar lang om precies te zijn.'

Meer beroemde koppels gingen het paar voor. Benieuwd wie voor het altaar stond in Las Vegas? Klik dan verder!

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving