De meest voorkomende ruzies van koppels

Dit kan het einde van jullie relatie betekenen

De meest voorkomende ruzies van koppels
Stars Insider

20/12/18 | StarsInsider

BEROEMDHEDEN Ruzie

Ruzie is onvermijdelijk in een langdurige relatie, maar het hoeft lang niet altijd het einde te betekenen. Toch is het verstandig om voorbereid te zijn op de meest voorkomende ruzies, zodat je niet onnodig je relatie in gevaar brengt. Volgens sekstherapeut Vanessa Marin wordt er het meest geruzied over de volgende onderwerpen.

Seks

Vooral ongelijke inspanningen in bed en een verschillend libido zorgen geregeld voor frustratie in relaties.

Geld

We zijn het lang niet altijd eens met de uitgaves van onze partners en vice versa. Vooral als jullie moeilijk kunnen rondkomen, kan een verkeerde aankoop leiden tot grote ruzie.

Kinderen

Er wordt niet alleen geregeld geruzied over het nemen van kinderen, maar ook als jullie al kinderen hebben, wordt er vaak heftig gediscussieerd over hun opvoeding.

Voortgang

Gaat jullie relatie wel snel genoeg vooruit? Terwijl de een wil samenwonen, wil de ander het wellicht rustig aan doen. Veel relaties zijn wegens dit verschil gestrand.

Tijd voor elkaar

Als je partner te veel werkt of meer tijd met vrienden dan met jou besteedt, heeft dat vaak een verwaarloosd gevoel tot gevolg.

Naast de bovenstaande vijf redenen, wordt er geregeld geruzied over huishoudelijke taken, kleine irritaties, schoonouders, een gebrek aan romantiek en jaloezie

Bron: Bustle

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving