Wilfred Genee noemt Gordon hypocriet

De VI-presentator haalt flink uit naar zijn collega

Wilfred Genee noemt Gordon hypocriet
Stars Insider

16/01/19 | StarsInsider

BEROEMDHEDEN Wilfred genee

Wilfred Genee heeft zich uitgesproken over de oorlog tussen Gordon en Angela de Jong die is uitgebroken. Gordon zegt dat de tv-recensente te veel op de man speelt in haar columns, maar volgens Wilfred is Gordon hypocriet bezig. Dit zei hij op Radio Veronica, waar hij Gordon aan de lijn had.

Hypocriet

Volgens Wilfred is het maar vreemd dat Gordon het Angela zou verwijten dat zij op de man speelt. Hij zegt dat Gordon met regelmaat hetzelfde doet en bekent dat hij dat zelf eigenlijk ook wel doet. 'Gordon, jij en ik hebben toch geen enkel recht van spreken? Ik presenteer Veronica Inside, waarin allemaal meningen worden gegeven, en jij bent de meest uitgesproken entertainer van Nederland. Jij bent toch de laatste die mag piepen?', aldus de VI-presentator.

Boek

Gordon vertelde dat hij, ondanks enkele fouten, niet meewerkt aan een negatief klimaat in Nederland. Dit doet Angela volgens hem wel. Als tegenargument haalde Wilfred het boek van Gordon erbij, waarmee hij op flink wat tenen trapte in BN'er-land: 'Je hebt vorig jaar een biografie uitgebracht waar nogal wat mensen boos over waren. Daarbij gebruik je toch ook je machtspositie en vertel je toch ook persoonlijke dingen?' Volgens Gordon is dat echter een heel andere situatie, want hij schreef over mensen die hij kent, terwijl Angela schrijft over mensen die ze niet kent. 'Iedereen kent jou, Gordon, want je hebt je hele leven op straat gegooid. Dan is de reactie die je krijgt dat mensen over jou gaan schrijven', reageerde Wilfred.

Wilfred verklaarde dat hij het ook niet altijd even leuk vindt als er over hem wordt geschreven, maar hij is van mening dat het nu eenmaal bij het vak hoort. Zou het gesprek met Wilfred ervoor hebben gezorgd dat hij de voorgenomen confrontatie met de journaliste in de DWDD heeft geannuleerd? 

Bron: Mediacourant

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving