Films die je inspireren om te gaan reizen

Ben jij een reiziger of een toerist?

Films die je inspireren om te gaan reizen
Stars Insider

17/06/19 | StarsInsider

REIZEN Reizen

Ben jij een reiziger of een toerist? Volgens Tunner in de film ‘The Sheltering Sky’ is een toerist iemand die vanaf het moment dat de bestemming bereikt is al nadenkt over naar huis gaan, terwijl de reiziger misschien wel nooit terugkeert naar huis. Veel mensen gaan reizen om op zoek te gaan naar zichzelf. Om de wereld en de zin van het leven beter te begrijpen. Hier zijn een aantal mooie films over gemaakt. Bekijk hier de top 3:

The Sheltering Sky
De verfilming van de gelijknamige roman geschreven door Paul Bowles gaat over een echtpaar dat op zoek gaat naar zichzelf in de woestijn van Marokko. Dit vergt behoorlijk wat lichamelijk en psychische inspanning. Het spannende avontuur dat zij voor ogen hadden blijkt een beproeving op hun relatie.

Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain
De jonge Amélie die in Parijs woont heeft als missie het leven van de mensen om haar heen beter maken. Dit doet ze met kleine dingen. Met de stad Parijs als decor kun je niet anders dan dromen over een leven in Parijs.

The Way
‘El Camino de Santiago' is misschien wel de meest bekende bedevaartstocht in Europa. Wanneer een zoon tijdens de tocht komt te overlijden, beslist de vader om de tocht van zijn zoon af te maken. Onderweg ontmoet hij mensen van over de hele wereld en ondertussen passeert op het achtergrond het prachtige Spaanse landschap.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving