Worden vliegtuigtoiletten nóg kleiner?

Het is mogelijk dat sommige mensen er binnenkort niet meer in passen

Worden vliegtuigtoiletten nóg kleiner?
Stars Insider

21/11/18 | StarsInsider

REIZEN Vliegtuigtoilet

De meeste mensen zullen toiletruimtes in vliegtuigen vandaag de dag al te klein vinden, maar het kan erger. In Amerika wordt er namelijk geëxperimenteerd met nog kleinere toiletruimtes.

Extra stoelen

Het schijnt dat nieuwe vliegtuigmodellen van American Airlines, Delta Airlines en United Airlines kleinere toiletruimtes hebben in de economyclass vergeleken met voorheen. Er is een reden voor de kleinere ruimtes, want zo wordt het mogelijk om zes extra stoelen toe te voegen. De vliegmaatschappij kan dus meer tickets verkopen, maar past iedereen nog wel in de toiletruimte?

Krap

De nieuwe toiletruimtes zijn volgens berichtgeving slechts 61 cm breed en daarmee 25 cm smaller dan een gemiddelde dixi-toilet. De breedte wordt vergeleken met de breedte van een gewone vaatwasser. Het is dan ook de vraag of mensen met een breed lichaam er wel in passen en ook een beetje kunnen manoeuvreren.

Het is nog niet duidelijk of Europese vliegmaatschappijen soortgelijke plannen hebben. Mocht je binnenkort reizen binnen Amerika, dan is het wellicht verstandig om vooraf gebruik te maken van de voorzieningen op de luchthaven.

Bron: The Guardian

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving