Waarom Dubai zo populair is

Alles is over de top

Waarom Dubai zo populair is
Stars Insider

12/01/19 | StarsInsider

REIZEN Dubai

Als je BN'ers een beetje volgt op Instagram, dan is het je vast opgevallen dat er aardig wat van hen oud en nieuw in Dubai hebben gevierd. Waarom is Dubai zo populair geworden?

Dubai wordt ook wel de stad van de toekomst genoemd. Krijg jij kippenvel van moderne Aziatische steden? Dan word je blij van Dubai. In Dubai bevindt zich het hoogste gebouw ter wereld, de 828 meter hoge Burj Khalifa. Aan luxe hotels is er ook geen gebrek.

Als je van winkelen houdt, ben je er ook aan het juiste adres. Bijna elk metrostation heeft een eigen overdekte shoppingmall. In de allergrootste, Dubai Mall, kun je niet uitkijkt zomaar je hele bankrekening leegtrekken. Shoppen hier is heel duur, maar je kunt er ook heel goed 'kijken, kijken, niet kopen' want een wandeling door deze shoppingmall is een uitje op zich.

In Dubai is alles over de top. Het is er altijd lekker weer, je kunt er in het enige 7-sterren hotel, het Burj Al Arab, ter wereld overnachten, naar een dierentuin in een shoppingmall gaan, skiën op de langste indoor-skibaan ter wereld, op woestijnsafari gaan en driehonderd typen zeedieren en zelfs zeemeerminnen bewonderen in het aquarium. En wat dacht je van overnachten op een handgemaakt eiland in de vorm van een palmboom?

Ben jij al om? 


REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving