Deze Netflix series krijgen dit jaar een nieuw seizoen

Meer Narcos!

Deze Netflix series krijgen dit jaar een nieuw seizoen
Stars Insider

23/05/18 | StarsInsider

TV Netflix

Ben je al helemaal 'uitgebinged' en kun je niet wachten op nieuwe afleveringen van je favoriete Netflix serie? Dan is het goed om te weten dat de volgende series dit jaar terugkeren met een gloednieuw seizoen!

Luke Cage
We krijgen dit jaar een tweede seizoen van de bikkelharde Luke Cage. Het verhaal gaat over een superheld wiens huid bijna onbreekbaar is.

Narcos
Het vierde seizoen van Narcos verschijnt naar alle waarschijnlijkheid nog dit jaar. Het seizoen bevindt zich al in de productiefase en naar verluidt zal Pedro Pascal niet meer de hoofdrol hebben. In plaats daarvan zijn het vermoedelijk Diego Luna en Michael Peña die ditmaal de leiding hebben.

Unbreakable Kimmy Schmidt
De komische serie verschijnt dit jaar met een vierde seizoen. Dit schijnt het allerlaatste seizoen te zijn, al is het mogelijk dat er vervolgens een film zal verschijnen om het verhaal helemaal af te sluiten.

G.L.O.W.
De worstelende dames van G.L.O.W. betreden nogmaals de ring in een seizoen dat garant staat voor meer drama, actie en hilariteit.

House of Cards
Het vorige seizoen eindigde met een flinke cliffhanger, waardoor menig fan op het puntje van zijn stoel wacht op een nieuw seizoen. Daarnaast vraagt iedereen zich af hoe de serie wordt voortgezet zonder hoofdrolspeler Kevin Spacey, die wegens een groot schandaal niet zal terugkeren.

Naast de bovenstaande toppers, zal Netflix dit jaar nog veel meer nieuwe series en films aanbieden.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving