Beroemdheden in dezelfde outfits: wie droeg het beter?

It's hard to tell who looked more fashionable!

Stars Insider

03/05/22 | StarsInsider

BEROEMDHEDEN Celebrities

Als je beroemd bent dan stromen de uitnodigingen voor rode loper-evenementen in grote getalen door je brievenbus. Het kan dan ook best een uitdaging zijn om elke keer met een originele look te verschijnen. Daarnaast bestaat ook nog eens het gevaar dat je in eenzelfde outfit verschijnt als een collega van je. Gelukkig heb je het geld om een stylist in te huren en als we de sterren mogen geloven zijn die maanden van tevoren fulltime bezig om de perfecte look samen te stellen.

Je kunt echter ook juist kiezen om een outfit of look uit het verleden te recyclen. Dat deed Kim Kardashian voor het Met Gala 2022; het belangrijkste modebal ter wereld. 

Ze droeg dezelfde jurk die Marilyn Monroe aantrok om president John F. Kennedy een serenade te geven voor zijn 45e verjaardag in 1962. Destijds was het een schokkend moment, toen Monroe haar witte bontjas afpelde om de sprankelende doorschijnende look te onthullen die versierd was met meer dan zesduizend kristallen. 

Volgens Vogue betaalde Monroe naar verluidt Jean-Louis 1.440  Amerikaanse dollars voor het op maat gemaakte stuk, dat voor het eerst werd verkocht op de Christie's veiling in 1999 voor meer dan een miljoen dollar. Het werd later verkocht voor maar liefst $ 4,8 miljoen op Julien's Auctions in 2016 en werd vervolgens overgenomen door Ripley's Believe It Or Not Museum. Tot op de dag van vandaag heeft het het record van de duurste jurk die op een veiling wordt verkocht. Kardashian zei dat ze de eigenaar van Julien's kent die haar in contact heeft gebracht met Ripley's, en dat ze op die manier in staat was om de iconische jurk uit te proberen.

Wel vaker verschenen beroemdheden in dezelfde outfit. De grote vraag is dan: wie staat het het beste? Klik verder en beoordeel zelf!

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving