Mannen epileren steeds vaker hun wenkbrauwen

Mannen voelen zich ook welkom in schoonheidssalons

Mannen epileren steeds vaker hun wenkbrauwen
Stars Insider

03/08/18 | StarsInsider

MODE Wenkbrauwen

Kun je als man ook een schoonheidssalon binnenlopen om je wenkbrauwen bij te werken? Het kan zeker, en het schijnt ook steeds vaker te gebeuren.

Stigma
Het is nogal een stigma voor mannen om hun wenkbrauwen te epileren, threaden of harsen. De cosmetische verschillen tussen mannen en vrouwen zijn echter langzaam aan het vervagen. Ook op het gebied van wenkbrauwen zijn mannen daarom steeds minder bang om hun wenkbrauwen te laten bijwerken. Volgens Emily Gordon-Smith, een directeur van het trendbedrijf Stylus, is er een grote toename aan mannen die hun wenkbrauwen laten bijwerken.

Keuze zat
Is het feminien om je wenkbrauwen bij te werken? Volgens schoonheidsspecialisten niet. Zo krijgen mannelijke klanten weleens de vraag of ze graag feminiene wenkbrauwen of masculine wenkbrauwen willen. Als het aan hen ligt, is er dus niets vrouwelijks aan de bijgewerkte wenkbrauwen en kun je helemaal zelf bepalen hoe je ze wilt. Pas wel op met het kaalplukken van je wenkbrauwen, want het is niet gegarandeerd dat ze teruggroeien.

Bron: The Guardian

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving