Deze bioscoopfilms kunnen we in de herfst verwachten

Om naar uit te kijken

Deze bioscoopfilms kunnen we in de herfst verwachten
Stars Insider

30/08/18 | StarsInsider

FILMS Bioscoop

In de winkels hangen de eerste herfstcollecties al en we hebben ook al een regenbui gehad. Niet getreurd, aankomende weekend ziet er weer zonnig uit en mocht de herfst toch aanbreken, dan zijn deze bioscoopfilms er om je te vermaken:

Doris- 20 september
Op haar vijfenveertigste belandt Doris (gespeeld door Tjitske Reidinga) op een dieptepunt in haar leven: 'Ik ben vijfenveertig en een sneue vrouw zonder baan, zonder man, zonder geld, zonder plan, die elke avond als een soort bibeleboski naar 'Ik vertrek' en 'Heel Holland Bakt' zit te kijken'. Hij leven krijgt een nieuwe wending!

Pity - 20 september
Deze film gaat over een man die zich enkel gelukkig voelt als hij verdriet heeft. Verslaafd aan verdriet en medelijden probeert hij van alles om dat van iedereen te krijgen.

What Will People Say - 20 september
De zestienjarige Nisha leidt een dubbel leven. Ze groeit op met haar Noorse leeftijdsgenoten maar is opgevoed volgens Pakistaanse tradities. Ze gaat net als haar vrienden naar feestjes, hangt rond en ontmoet een jongen. Na een onschuldige zoen botsen de twee werelden en wordt ze naar Pakistan ontvoerd.

Elvy's Wereld - 26 september
Elvy (gespeeld door May Hollerman) is heel gedreven om de Future Fashion Award te winnen op Ibiza. Tekenen doet ze altijd en overal. Haar zus woont op Ibiza en zij mag daar nu ook naar toe want ze is uitgekozen voor de audities. Ze ontmoet er heel veel verschillende mensen. Elvy´s moeder wordt gespeeld door Irene Moors en ook Sylvie Meis heeft een rol in de film.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving