De Harry Potter-filmreeks binnenkort op Netflix België!

Harry Potter arriveert op 1 november op Netflix België

De Harry Potter-filmreeks binnenkort op Netflix België!
Stars Insider

24/10/18 | StarsInsider

FILMS Harry Potter

Vanaf 1 november kunnen alle fans van Zweinstein hun lievelingstovenaars terugvinden op Netflix België. De streamingsdienst zal de acht films gebaseerd op de zeven gelijknamige boeken van de Engelse schrijfster, J.K. Rowling, online beschikbaar maken voor zijn abonnees.

Filmmarathon

Het goede nieuws werd via een promofilmpje van Netflix op Twitter bekendgemaakt.Vanaf 1 november zullen we dus kunnen genieten van een filmmarathon van de acht Harry Potter-films: 'Harry Potter en de Steen der Wijzen' (2001), 'Harry Potter en de Geheime Kamer' (2002), 'Harry Potter en de Gevangene van Azkaban' (2004), 'Harry Potter en de Vuurbeker' (2005), 'Harry Potter en de Orde van de Feniks' (2007), 'Harry Potter en de Halfbloed Prins' (2009), 'Harry Potter en de Relieken van de Dood deel 1' (2010) en last but not least 'Harry Potter en de Relieken van de Dood deel 2' (2011). 

$25 miljard

Het eerste boek van J.K. Rowling, 'Harry Potter en de Steen der Wijzen', kwam uit op 26 juni 1997 in het Verenigd Koninkrijk. Wat zich later uitbreidde tot een reeks van zeven fantasy-romans, groeide uit tot een echte multimediafranchise. De filmreeks - die de filmreeks is met de derde hoogste omzet - bracht meer dan $7,2 miljard op terwijl de boeken wereldwijd $7,7 miljard opleverden. In totaal wordt de totale waarde van de Harry Potter-franchise geschat op ongeveer $25 miljard.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving