Nieuwe series op Netflix deze maand

December zal je niet teleurstellen

Nieuwe series op Netflix deze maand
Stars Insider

12/12/18 | StarsInsider

FILMS Netflix

Elke maand heeft Netflix nieuwe series in petto, deze maand kun je veel goeds verwachten. Om het je gemakkelijk te maken, zijn deze vier series in ieder geval een must om te kijken:

You
Vanaf 26 december is Penn Badgley , die je misschien van Gossip Girl kent, terug in een nieuwe serie. Hij speelt de rol van een slimme manager van een boekenwinkel die voor een schrijfster valt. Via social media komt hij alles over haar te weten en raakt stukje bij beetje steeds meer geobsedeerd door haar. De serie blijkt een succes, er is zelfs al een tweede serie gemaakt.

7 Days Out
Gedurende een week lang wordt er een artiest uit de mode-, sport en entertainmentwereld gevolgd. De eerste aflevering draait om Chanel ontwerper Karl Lagerfield.
Te zien vanaf 21 december.

Sex and Love Around the World
De maker van deze documentaire, Christiane Amanpour, reist normaal gesproken de wereld rond als oorlogsverslaggeefster. Voor de deze documentaire reist ze rond om met vrouwen te praten over intimiteit. Te zien vanaf 1 december.

Baby
Deze serie gaat over twee rijke tieners die schoon genoeg hebben van hun familie, vrienden en klasgenoten. Ze duiken de onderwereld van Rome in en leiden langzaam maar zeker een dubbelleven.
Te zien vanaf 30 november.

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving