In Tokio kun je nu koffie drinken met biggetjes

Het kattencafé is zo passé

In Tokio kun je nu koffie drinken met biggetjes
Stars Insider

24/05/19 | StarsInsider

REIZEN Biggen

Als er een stad voorloper is op gekkigheid dan is het wel Tokio. Je wist misschien al dat je er kattencafés kunt vinden en uilencafés. De Japanners hebben er echter een nieuwe experience bij. Je kunt nu ook koffie drinken met biggen in het biggencafé. Wie wil dat nou niet?

Een biggetje als huisdier lijkt steeds minder vreemd te worden. Mocht je daar al over nadenken, misschien moet je dan eerst ervaren hoe het is om een kopje koffie te drinken met je favoriete diertje. Je kunt lekker met ze knuffelen en op de foto, maar je kunt gewoon weer naar huis als je er genoeg van hebt.

Los van alle gekkigheid zit er een ook een mooie gedachte achter. Het café hoopt met dit concept het beeld van varkens in Japan te veranderen en mensen die van plan zijn een varken aan te schaffen te leren hoe ze het beestje moeten verzorgen.

Het café heet Mipig café en ze noemen het ook wel micropig. Waarschijnlijk omdat het hele kleine schattige biggetjes zijn. De meesten zijn tussen de 4 maanden en 2 jaar oud. Pas wel op, er zitten ook volwassen varkens tussen die om een aai kunnen vragen. Eén ding is zeker, saai is het nooit in dit café.

Bron: Culture Trip

REACTIES

Campo obrigatório

Blijf op de hoogte!


Het laatste tv, film, muziek nieuws en exclusieve content op entertainment gebied

Ik accepteer de algemene voorwaarden en condities.
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen van partners (advertenties)

Je kan je altijd afmelden
Bedankt voor je inschrijving